Κωνσταντίνα Κοντομάρη – Χρηματοοικονομική Aσφαλιστική Σύμβουλος

Απο την Κωνσταντίνα Κοντομάρη 

Οι πιο ιδιαίτερες γιορτές είναι ίσως οι φετινές μακριά από αγαπημένα πρόσωπα  χωρίς ταξίδια  χωρίς ανθρώπους  δίπλα μας για να μοιραστούμε  τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές μας επιτυχίες με την ανασφάλεια να πλανιέται στον αέρα πιο απειλητική από ποτέ. Με εγκλωβισμένα συναισθήματα που πολλές φορές φέρνουν θλίψη και θυμό.

Ανοίγω το παράθυρο και μπαίνει αυτός ο ήλιος που μόνο στην Ελλάδα  είναι τόσο λαμπερός. Κατεβαίνω με λαχτάρα και αρχίζω να περπατώ με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού και γεμίζουν τα μάτια μου και η ψυχή μου με το μπλε της θάλασσας και του ουρανού και παίρνω δύναμη και νιώθω τον πλούτο μέσα στην καρδιά. Αυτόν τον πλούτο που συνεχώς αυξάνεται από «πλούσιους» στην καρδιά ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ, που με εμπνέουν και τους θαυμάζω.

Γιατί όσο δύσκολα και εάν είναι τα πράγματα πάντα έχουμε λόγους να είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα είμαστε και όλα όσα έχουμε.

Γιατί το ζητούμενο είναι συνεχώς να προχωράμε. Τα εμπόδια να μας πυροδοτούν με πείσμα και με θέληση για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά έστω και εάν δεν είναι πάντα εύκολο και μέσα από τα προβλήματα να δυναμώνουμε να εμπνεόμαστε από τον ίδιο μας τον εαυτό  που για άλλη μια φορά τα κατάφερε δεν δείλιασε και βγήκε νικητής με σύνεση με σοφία με αγάπη. Και να του πούμε μπράβο όχι γιατί δεν έπεσε αλλά γιατί όταν έπεσε βρήκε την δύναμη μέσα του και ξανασηκώθηκε και ξαναοργανώθηκε τώρα πιο προετοιμασμένος γιατί τώρα ξέρει ότι μέσα από τα προβλήματα και τις δυσκολίες εξελίσσετε και ωριμάζει .Χωρίς φόβο προχωράει από επιλογή για να ζήσει  μια ζωή με νόημα και αξία για τον ίδιο και όλους όσους αγαπάει

Χρόνια πολλά καλές χαρούμενες γιορτές

Πηγή:https://now24.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *