Konstantina Kontomari

Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Κοντομάρη είναι Χρηματοοικονομική Ασφαλιστική Σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική και Συγγραφέας προσωπικής και οικονομικής ανάπτυξης. Εκπαιδεύτηκε στη Διοίκηση και Οικονομία στο Ανώτατο Οικονομικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας (1997-2001) και το διάστημα 2010-2014 στη Συμβουλευτική Ανθρωπίνων Σχέσεων στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο. Συνέχισε με την κατάρτιση της στην Εγκληματολογική Ψυχολογία στο Διεπιστημονικό Δίκτυο Εξειδίκευσης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας (ΔΔΕΕΨΥ) 2017-2018 και το 2018-2019 στην Συμβουλευτική Ψυχολογία – Coaching στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει εκπαιδευτεί επίσης σε Τεχνικές Αυτογνωσίας και Ενεργειακής Ψυχολογίας, NLP (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, Socratic Method, EFT τεχνική και Ho’ oponopono. Εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα από το 2002 έως το 2003 και ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε εμπορική εταιρεία από το 2003 έως το 2008.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής. Το 2012 έδωσε εξετάσεις και απέκτησε την κρατική πιστοποίηση επιπέδου Α, από την τράπεζα Ελλάδος ως Ασφαλιστική Σύμβουλος. Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα πάντα πιστή στα ιδανικά και στις αξίες της με γνώμονα την αγάπη της προς τον άνθρωπο έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο με ευχαριστημένους πελάτες όπου μέσα από εξειδικευμένη μελέτη κάνει διερεύνηση αναγκών και διαχείριση ασφαλίσιμων κινδύνων κάνοντας προσωποκεντρική συμβουλευτική προσέγγιση όπου επίκεντρο είναι το άτομο και οι ανάγκες του.

Το Δεκέμβριο του 2021 ολοκλήρωσε την εξειδίκευση της από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οικονομική Ψυχολογία (Νευροοικονομικές Οικονομικές Αποφάσεις).
Τον Μάιο του 2022 πήρε πιστοποίηση από την Τράπεζα Ελλάδος ως Σύμβουλος επενδυτικών προγραμμάτων με βάση την ασφάλιση ενώ παράλληλα πήρε Δίπλωμα από IFA Academy
(International Financial Architects) Διαχείριση ασφαλίσιμων κινδύνων με το  εξειδικευμένο λογισμικό IRMA (Individual Risk Management Architect).
 
Εργάζεται για την Εθνική Ασφαλιστική στο γραφείο Μιχάλη Αδαμάκη. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Πορφυρός Ηγέτης» (Eγχειρίδιο Aυτοβελτίωσης και Aυτοεξέλιξης) 2018 «Στιγμές Σιωπής» 2005 εκδόσεις Παρασκήνιο και «Μικροί Ήρωες – Μεγάλοι Ηγέτες» εκδόσεις Fylatos publishing  2020 (Εγχειρίδιο Οικονομικών και Κοινωνικών δεξιοτήτων για παιδιά) καθώς είναι και δημιουργός της Πρωτοποριακής Μεθόδου Dream – Decide – Do 3D/2019.

Εμπνεύσου από το Όνειρο

Πάρε την Απόφαση

Κάνε το πρώτο βήμα

Η μέθοδος έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους ν’ αλλάξουν τη ζωή τους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι ομιλήτρια πάνω σε θέματα αποτελεσματικής ηγεσίας,επικοινωνίας, επίτευξης στόχων και οικονομικής αναβάθμισης.Είναι μέλος στο Σύλλογο Συμβουλευτικής Coaching – Mentoring Association Ελλάδας και στο εκπαιδευτικό Σωματείο Mentoria. Είναι εθελόντρια στην ομάδα κοινωνικής Δράσης Hopeaholics.Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.Όραμά της είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να βρουν την εσωτερική τους δύναμη ν’ ανακαλύψουν τον ηγέτη που κρύβουν όλοι μέσα τους. Το τελευταίο βιβλίο της «Μικροί Ήρωες-Μεγάλοι Ηγέτες» όραμά της είναι να το μοιραστεί με γονείς και εκπαιδευτικούς για ένα κόσμο όπου πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά μας ως σημερινοί ήρωες και αυριανοί ηγέτες. Το 2019 η βιογραφία της μπήκε στην πορφυρή έκδοση «WHO IS WHO Greece», συγκεκριμένες πληροφορίες υπάρχουν στο σύνδεσμο που ακολουθεί: WHO IS WHO Greece: Κωνσταντίνα Κοντομάρη, «Πορφυρός Ηγέτης γένους θηλυκού!».

Περισσότερα για την Κωνσταντίνα εδώ: https://sway.office.com/HdVXU2YLxfJDMn9i?ref=Link&loc=mysways